Helder in arbeidsrecht

Helder in arbeidsrecht

Wij zijn een nichekantoor met ervaren advocaten, gespecialiseerd in het arbeidsrecht en het ambtenarenrecht. Onze werkwijze kenmerkt zich door een praktische vertaling van de - vaak complexe - wetten en jurisprudentie uit het arbeidsrecht, in directe en heldere communicatie en in goed partnership. Daarmee bieden wij klanten kwaliteit op het hoogste niveau, tegen een scherp tarief. Dat vertaalt zich in een gevarieerde klantenkring waar wij trots op zijn, en met wie wij een hechte relatie hebben opgebouwd.

We streven er naar een intensieve relatie op te bouwen met onze klanten, zodat wij als sparringpartner direct begrijpen wat nodig is en we samen snel en adequaat kunnen schakelen. Wij zoeken daarbij altijd naar een heldere en werkbare oplossing. De lijnen zijn kort, de klant heeft direct contact met ons, wat leidt tot beknopte en heldere adviezen waar iedereen direct mee verder kan. In geschillen streven wij naar een optimale en werkbare uitkomst. In gevallen waarin een schikking niet denkbaar of wenselijk is, staan wij onze klanten bij in procedures bij de rechtbank en het hof. Het belang van de klant staat altijd voorop.

 

Tool Transitievergoeding

Via onderstaande button kan berekend worden welke transitievergoeding verschuldigd is bij een ontslag dat op of na 1 januari 2020 plaatsvindt.

Tool Transitievergoeding

Actueel

14-02-2024Van Bladel Advocaten in het magazine van Utrecht Business!

Onze bijdrage over heimelijke gespreksopnames van werknemers is onlangs verschenen in het eerste nummer van Utrecht Business 2024 dat u hier kunt
Lees meer

19-01-2024Raad voor de rechtspraak kritisch over wetsvoorstel dat het voor werkgevers in het midden- en kleinbedrijf mogelijk maakt om werknemers eerder te vervangen

Op 24 november 2023 is de internetconsultatie gesloten van het Wetsvoorstel wijzigen re-integratieverplichtingen in het tweede ziektejaar bij werkneme
Lees meer
Bekijk het totale actuele overzicht

Houd me op de hoogte

Stuur ons uw e-mailadres en wij houden u op de hoogte over arbeidsrechtelijke ontwikkelingen en onze workshops.

Een hecht team met veel ervaring

Een goede advocaat maakt een juridische oplossing voor zijn klant eenvoudig in plaats van complex.
Om tot een goed en een eerlijk advies te komen, moet je als advocaat de emotie van een zaak naar de achtergrond kunnen plaatsen.
De uitdaging is om steeds weer te bekijken welke route voor mijn cliënt de beste oplossing biedt.
Ik haal veel voldoening uit mijn vak, maar ben pas echt tevreden als de cliënt tevreden is.
Door goed te luisteren naar je cliënt kun je maatwerk leveren.
Hoewel je soms ook moet durven benoemen dat iets simpelweg onverstandig is, denk ik vooral (mee) in mogelijkheden.
Het recht daagt uit om steeds op zoek te gaan naar de beste oplossing. Het is mijn passie om die te vinden.
Een goede ondersteuning helpt de praktijk vooruit.

Up-to-date kennis en praktische adviezen

Expertise

Van snel en telefonisch advies tot uitgebreide bijstand in een rechtszaak, wij staan klanten juridisch bij in alle aspecten van het arbeidsrecht. We adviseren met name grote en middelgrote werkgevers, bijvoorbeeld over arbeidsrechtelijk HR beleid, ontslagzaken, reorganisaties, zieke werknemers, privacywetgeving, WNT-zaken en medezeggenschapskwesties. Daarnaast kunnen ook ambtenaren, expats, statutair bestuurders, hoger management en werknemers bij ons terecht voor juridische bijstand.

Om het HR-beleid van onze klanten te ondersteunen geven wij regelmatig in-house workshops en seminars, over arbeidsrechtelijke onderwerpen, bijvoorbeeld verbetertrajecten, reorganiseren  en verplichtingen rondom zieke werknemers. Ook informeren wij onze klanten over relevante ontwikkelingen in ons vakgebied.

Lees meer

Welkom op ons kantoor aan het Wilhelminapark in Utrecht

Contact

Wilhelminapark 60
3581 NP UTRECHT

Telefoon:+31 (0) 30 220 31 11
Fax:+31 (0) 30 221 71 05
E-mail:info@vanbladeladvocaten.nl