onze klanten kunnen rekenen op:

  • jarenlange ervaring

Wij zijn experts in ons vakgebied, waarbij de meesten van ons meer dan 20 jaar als advocaat in het arbeidsrecht werkzaam zijn

  • klantgerichte aanpak

Bij ons staat de klant centraal. Om goed advies te kunnen geven, verdiepen we ons in de organisatie en strategie van onze klanten en blijven betrokken. Dat dit wordt gewaardeerd blijkt uit onze jarenlange samenwerking met onze klanten.

  • snel en praktisch advies

Onze focus ligt op het vinden van begrijpelijke en werkbare oplossingen, rekening houdend met de specifieke belangen van de klant.

  • expertise in onderhandelen

Goed onderhandelen vergt ervaring. Het is ons dagelijks werk, zodat klanten dit graag - in goed overleg -  aan ons overlaten. We geven advies over de te zetten stappen en houden oog voor het alternatief als een schikking niet kan worden bereikt.

  • veel proceservaring

Lukt het niet om met een wederpartij tot een oplossing te komen, dan staan we klanten bij in procedures bij de rechter: ook daarbij kunnen we bogen op jarenlange ervaring zodat onze klanten verzekerd zijn van de best mogelijke rechtsbijstand.

  • eerlijke en concurrerende tarieven

Van Bladel advocaten biedt haar klanten de hoogste kwaliteit tegen concurrerende tarieven. Onze klanten kunnen vertrouwen op eerlijke en transparante prijzen, waarbij we altijd oog houden voor onze kosten in relatie tot het belang van de zaak die aan ons wordt voorgelegd.

wat doen we?

wat doen we?

Wij zijn ervaren specialisten op het gebied van het arbeidsrecht. Reorganisaties, ontslagzaken, omgang met ongewenst gedrag, zieke werknemers, ondernemingsraden: we hebben jarenlange ervaring met dit soort kwesties en kunnen u daarom snel en praktisch advies geven. Helder in arbeidsrecht, daar staan wij voor.