Saskia le Noble

Saskia le Noble

advocaat sinds 2000

Saskia doet uiteenlopende arbeidsrechtzaken, zowel voor grote en middelgrote werkgevers, als voor werknemers en statutair bestuurders. Zij is expert op het terrein van (collectief) ontslagrecht, reorganisaties, grensoverschrijdend gedrag en concurrentiebedingen. Saskia is mede-oprichter van Van Bladel Advocaten. Ze behaalde in 2011 het certificaat van de postacademische leergang arbeidsrecht (PALA) en is lid van de specialisatieverenigingen VAAN (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland) en VAAMN (Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten Midden-Nederland). 

Saskia heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

- Arbeidsrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op het geregistreerde hoofdrechtsgebied.

Om tot een goed en eerlijk advies te komen, moet je als advocaat de emotie van een zaak naar de achtergrond kunnen plaatsen.