Hanneke Klinckhamers

Hanneke Klinckhamers

advocaat sinds 1996

Als arbeidsrechtadvocaat heeft Hanneke een lange staat van dienst opgebouwd in de commerciële rechtspraktijk. Ze bedient een breed scala van zakelijke en particuliere cliënten in het topsegment. Hanneke heeft als subspecialisatie de onderwerpen arbeidsongeschiktheid, topinkomens in de (semi)publieke sector (overheid, zorg, onderwijs, cultuur, woningbouw) en de financiële sector (WNT en WFT), het ambtenarenrecht en de normalisering van de rechtspositie ambtenaren (WNRA). Hanneke heeft de specialistische opleiding Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA) gevolgd en is lid van diverse specialisatieverenigingen, waaronder de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Midden-Nederland (VAANM) en de Vereniging voor Ambtenaar & Recht (V&AR). Haar aanpak laat zich het beste omschrijven als resultaatgericht met oog voor de menselijke kant van de zaak.

Hanneke heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd:

- Arbeidsrecht

- Ambtenarenrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen per geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Ik haal veel voldoening uit mijn vak, maar ben pas echt tevreden als de cliënt tevreden is.